De Goudsmid

 

Heel veel liefde voor het vak en een flinke dosis ervaring (ruim30 jaar). Elke dag mag ik hele mooie dingen maken. Met maar één doel: een sieraad maken dat u met plezier draagt.

Voor alle voorkomende goudsmidreparaties kunt u bij mij terecht. Ook voor het omsmelten of restylen van uw oude sieraden. Aan de hand van een goed gesprek, waarin uw wensen naar voren komen, ga ik aan de slag met een ontwerp. Zo krijgt u een heel persoonlijk sieraad.
Naast het werken met bestaande sieraden, verzorg ik ook nieuw werk: bedrijfslogo's zijn hier een voorbeeld van.
Heeft u zelf een leuk ontwerp of wilt u gewoon iets anders, kom vrijblijvend langs om te bespreken wat mogelijk is. Een kleine reparatie of nieuwe batterij nodig in uw horloge? Klaar terwijl u wacht.
Bij ons gekochte sieraden, kinderbestek, ringen, horloges etc. graveer ik machinaal.

Goudsmid zijn is handwerk, maar zeker maatwerk. Uw wensen, emoties, herinneringen vast leggen in een persoonlijk sieraad, is goud waard. Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen? Bekijk voorbeelden uit mijn eigen werk en stap gerust eens binnen.

Carola

 

Carola is afgestudeerd aan de vakschool voor goud- en zilversmeden in Schoonhoven. Ze is lid van de Vereniging Goud en Zilversmeden. Carola is bevoegd haar sieraden te stempelen met haar meesterteken.